May 24, 2010

I ♥ London

Olin maaliskussa, jo kolmatta kertaa Lontoossa vuoden sisällä, siellä on NIIN ihanaa. Siellä on ihana shoppailla ja kävellä kaduilla, kattoo nähtävyyksiä, ajella punaisella bussilla ja olla ruuhka-aikana maan-alasessa. Rakastan kaikkea siellä.

Noi cupcaket on supersöpöjä, noita myytin Candy Cake -nimisessä paikassa, siellä oli myös oheis tuotteita, noista cupcakeista.

Noita jättikeksejä myytiin Starbuck :ssa ja btw ostin sieltä kanssa mukin. En jaksanu syödä sitä loppuun kerralla, söin sitä siis viimesenä iltana ja en tietenkään muistanu ottaa sitä mukaan ja yli puolet siitä jäisitten sinne hotelliin siivooja tädille. Mun pikkusiskokin unohti sen sinne.

Noi Primarkin näyteikkuna kuvat ei oikeen onnistunu, kun otin ne vastapäisellä bussipysäkillä bussia ootellessa hätäsesti, kun bussi oli jo tulossa.

Ilma kuvan otin St Paul's Cathedralin huipulla, tai siellä korkeella, siellä oli kans sellanen aukko jota näki alas kirkokkoon ja siellä me siis mentiin 6000 rappua ylös ja alas. Ne raput ahtani ylös mennessä ja ja ne oli sellasia joista näki alas, huh, mutta kannatti, ylhäällä tuuli tosi paljon

2 comments:

PUSSAUSKOPPI said...

Oi miten ihania kuvia ja nuo muffinssit - täydellisiä! (:

S said...

PUSSAUKOPPI - kiitti :)